FILOSOFIA FALUSULUI MIC LA REALITATEA TV, EDIȚIE REVIZUITĂ ȘI ADĂUGITĂ.

 

    Așadar, n-au trecut decât cinci ani de când Cozmin Gușă făcea, la REALITATEA TV, istorica analiză a comportamentului bărbatului cu falus mai puțin... falnic, pornind de la un foarte popular filmuleț, în care un bărbat și o femeie făceau nu-știu-ce într-o mașină ...

    Cu privire la acest filmuleț, marele om de cultură și zguduitoarea conștiință numită Horia Roman Patapievici afirmase, în decembrie 2009, într-un interviu pentru ziarul LA VANGUARDIA, că bărbatul din mașină ar fi fost Mircea Geoană:

    „A fost un pic ca în cazul lui Bill Clinton, în chestiunea cu sexul oral... Apropo, știu din surse sigure că lui Băsescu i-a fost oferită o casetă cu Mircea Geoană primind un sex oral și a refuzat s-o folosească împotriva lui. Este un om cinstit, credeți-mă”.

    Ca să vezi... dar eu cred că asta se întâmpla deoarece pe-atunci Mircea Geoană trebuia făcut tăiței, ca să poată lua liniștit „prea-cinstitul” Petrov -care în viața lui nu s-ar fi putut compromite în hârjoneli orale cu vreo colegă de partid, e de la sine înțeles!- încă un mandat...

    Trecură nouă ani ca nouă zile, și hopa! nenea Cozmin Gușă, într-o intervenție la REALITATEA TV, îmbunătăți „narativul”, afirmând că femeia din film ar fi Ana Birchall, iar bărbatul, în compania căruia se afla presupusa Birchall, ar fi chiar Dragnea. Asta se întâmpla în 2018, când Dragnea era aluatul fraged bun de făcut tăiței, în timp ce Geoană era un băiat sugiuc, cu un falus respectabil, admirat de multă lume și potrivit ca dimensiuni pentru un adjunct al NATO!

    Așadar:

    „... Analizând tot felul de cazuri pe care le-am mai întâlnit, el (Dragnea n.n.) se comportă ca un bărbat cu p*ța mică... Era o scenă video celebră cu actuala vice-prim-ministru, Ana Birchall, care făcea sex oral într-o mașină... a tot circulat prin campania din 2009, deci făcea sex oral cu un tip din PSD, lumea zicea că e Geoană, după aia s-a dovedit că nu e Geoană, apoi lumea a zis că e Dragnea și nimeni nu a mai contrazis. Se pare că ar fi fost el. Într-adevăr, avea p*ță mică băiatul ăla din mașină, dar nu doar că avea p*ță mică, avea probleme și cu ceea ce trebuia să se întâmple, adică omul are o dublă problemă.”( Gușă Cozmin, 13 august 2018, la REALITATEA TV, ora 10:00 a.m.)

    Să tragem o primă concluzie: se pare că, imediat după ziarul LA VANGUARDIA, postul TV REALITATEA, cu PLUS sau fără, este taman locul potrivit unde lumea poate să dezbată pe larg, sau , mă rog... pe lung, chestiunea dimensiunii falusului unui cetățean -persoană publică! Așa că nu am fost deloc uimită când doamna (căci e o doamnă!) Păcuraru Alexandra, știți cine... aia cu zece mii de cruci, aia plimbând icoana din când în când prin platou, aia cu ochii ridicați evlavios spre cer, ei bine CHIAR EA! a avut o intervenție absolut pertinentă cu privire la ceea ce ascunde domnul Dan Andronic în boxeri! Evident, ca orice femeie respectabilă care începe cu „...tu mă știi pe mine... ce suflet bun am și cum eu nu blestem niciodată, că e mare păcat ...” după care se-apucă să turuie precum combina GLORIA la seceriș: „...dar ăluia să dea Dumnezeu să-i crape ochii-n cap, să-i rămâie mâna dreaptă țapănă, să n-apuce vara viitoare, să se topească pe dânsul carnea ca lumânarea...” și alte drăgălășenii similare, doamna Păcuraru a rostit în direct și la o oră de vârf următoarele:

    „Nu sunt eu consumatoare de picanterii, nu mă interesează intimitatea altora, dar nu pot să nu vă spun că Dan Andronic este mic… nu e dotat, e chiar rușinos de jos. Și, ca să se răzbune că nu poate să fie bărbat, că nu are cu ce, a combinat femeile altora. La unele a ținut, la altele nu. La nevasta lui Vântu a ținut și la nevasta lui Motanu a ținut… portofelul. Căci cu altceva, cu ce poți compensa bărbăția, zic... Iar cei ce astăzi sar în apărarea lui, nu sunt decât fripturiști deghizați în jurnaliști care, pentru un ban în plus, latră cât pot de tare din trompetele ruginite!” (REALITATEA PLUS, 10 iulie 2023)

    Deci, să recapitulăm: Mircea Geoană -mică... Dragnea Liviu... și mai mică... Dan Andronic... nici n-ați vrea să știți... Îngrijorată, mi-am pus mâna streașină la ochi, poate-poate văd undeva, mai departe, vreun bărbat din viața publică autohtonă care să n-aibă reclamații! Și l-am găsit pe Ludovic Orban! Mie referințele despre ăsta mi se par bunicele! Ia să vedem:

    „Au ajuns oamenii să îmi zică din trecutul lui ... că în 2007 a făcut sex cu două femei jurnaliste, beat fiind, și e șantajat cu acel video și cu câte și mai câte povești….cu barurile de striptease, sau de când se culca cu tinere pe la petreceri câte o noapte, ori le pipăia prin băi pe la cluburi.” (Cristina Todoran, presupusă amantă a lui Ludovic cel Viril, 29 ianuarie 2023, pentru PUTEREA. ro)

    Ei, așa da! Se cunoaște stofa de liberal autentic! Acum înțeleg eu de ce îl cheamă, din când în când -și chiar îl iau în serios- doamnele de la REALITATEA PLUS pe Ludovic Întâiul în platou!
    ....................................................................................
    P.S. Doamna Anca Alexandrescu, prietena și colega de televiziune a doamnei Alexandra Păcuraru a fost soția lui Dan Andronic... Ei bine, de ieri mă tot zbat și mă frământ și nu-i dau de cap enigmei: oare de la cine o fi aflat pioasa Păcuraru „micuțul amănunt” picant despre Dan Andronic?

    11 iulie 2023


Comentarii

Postări populare