UN TEXT PENTRU LISTA DE ARESTĂRI A LUI FUNERIU

 


    Vreau să-mi dea cineva un singur motiv, precizez, UNUL SINGUR!!! pentru care rușii ar omorî cu sete populația civilă, în condițiile în care, și fără asta, sunt detestați de toate „democrațiile” așa-zis consolidate, deoarece așa s-a conceput „schema” de lucru? Să mă lămurească acela care înțelege, de ce anume ar face rușii crime? Sunt nebuni? Sunt asasini în serie? Omoară din plictiseală? Omoară „la nervi”? Cine? Băieții ăia care ne-au fost prezentați ca niște adolescenți plăpânzi și confuzi, dornici de-un ceai cald și pregătiți oricând să plângă? Că și pentru teoriile astea trebuie demonstrație... Când se retrag programat, iar nu în grabă, mă întreb de ce nu încearcă „măcelarii” nemernici să-și acopere urmele „fărădelegilor”?

    Și, oare, noi n-am mai văzut filmul ăsta cu „bunii” și „răii”? Vreau să zic, vorba ardeleanului, „exact așa, numa' că invers”? Adică, acum separatiștii sunt răi... dar atunci erau buni... statul care vrea să-și păstreze integritatea acum e bun... dar atunci era rău... „fratele mai mare” care a venit atunci să-i ajute pe separatiști bombardând o capitală vecină vreo 90 de zile la rând, inclusiv de Paștile Ortodox, în timp ce oamenii, în loc să fugă, au făcut lanțuri umane ca să-și apere podurile și bisericile, era bun, numa' că n-avea precizie chirurgicală, acum „fratele mai mare” e rău și bestie, președintele de-acum care vrea să-și păstreze țara integră e un erou, președintele de-atunci care voia același lucru, era un monstru, etc... Am înțeles că acum, în deplină democrație, sârbii din Priștina n-au avut dreptul să voteze, că nu s-au înființat secții de vot... mamă, mamă... și-mi amintesc... când n-a făcut Ponta câte-o secție la fiecare intersecție de peste hotarele patriei, ce scandal a ieșit! Bine, dar el era un antidemocrat nenorocit, pe când la Priștina e democrație, nu glumă! În acest timp „atrocitățile” curg în gura rotunjită a tuturor știriștilor, ca și cum toți-toți au răsuflat ușurați: DA, DA!!! ÎN SFÂRȘIT, SE PETREC ATROCITĂȚILE!!! Cu bucurie că se întâmplă, totuși, ceea ce li s-a spus de la început că se va întâmpla, că totul merge conform planului, așa cum s-a stabilit! Și mai-marii autohtoni se gudură și se scapă un pic pe ei, fericiți că că uriașii comedianți ai planetei, în tricouri kaki, își găsesc timp, după ce au vorbit la Premiile Grammy, de n-a mai trebuit Sean Penn să-l topească pe „unchiul” Oscar, să se adreseze și României... Motor! Motor, măi!
    ..............................................................................
    P.S. Să nu vă speriați, vă rog... în fotografie e „dăcât” Belgradul, nu trebuie să scoateți batistele. Sau e doar un trucaj bine realizat, cine știe...


    4 aprilie 2022

Comentarii

Postări populare