DIN CICLUL: „FATO, DA’ PE TINE CIN’ TE ÎMBRACĂ?”


    Răutăcism dă uichend

    MOTTO: „Zi importantă! Întâlnirea președintelui Florin Cîţu și a delegației Senatului României cu al treilea om în stat din SUA, în ziua în care se împlinesc 18 ani de când România a devenit parte a celei mai puternice alianțe politico-militare din istorie, NATO!” (de pe pagina de FACEBOOK a Alinei Gorghiu, 29 martie 2022)
    ....................................................................................................
    După ce s-a discutat două săptămâni despre pufoaica de 10 000 de euro a lui Putin, doamna Gorghiu cred că a simțit nevoia să atace printr-o îndrăzneață ținută de campanie americană. Nu știu dacă doamna Gorghiu se sfătuiește cu cineva într-ale styling-ului sau dacă, pur și simplu, a împrumutat sacoul de la juna Codruță-voioasă-trece-pe-lângă-junii-procurorași, Codruța noastră fiind recunoscută ca Fashion Icon a „justiț’ei independente” fără frontiere.

    Altfel, potrivit site-ului ZIARE. com, Alina noastră este una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din politica românească.

    „Coco Chanel mi-a influențat stilul elegant, Marc Jacobs mă fascinează prin îndrăzneala și nonșalanța pe care o afișează creațiile sale, dar îmi plac în egală măsură creațiile Jeanine, cu un stil total avangardist în moda românească, sunt îndrăgostită pur și simplu de unele colecții care-i poartă semnătura și ale căror piese le-aș purta oricând; designul teribil al pantofilor creați de Mihai Albu și feminitatea care guvernează de la un capăt la altul colecțiile lui Cătălin Botezatu”, a zis Alina pentru publicația mai sus-amintită, în 2009.

    Coco Chanel, deci... așa m-am gândit și eu, privind lung sacoul ridicat în față, din pricină că n-a fost ajustat în spate...

    2 aprilie 2022

Comentarii

Postări populare