„ROLLS- ROYCE-UL GALBEN”? AIUREA, „AUDI-UL ARGINTIU M...IE PSD” !


Sunt înduioșată, cetățeni! Facem conferințe de presă ca să explicăm de ce nu e frumos să ne punem plăcuțe de înmatriculare cu M...IE PSD la autoturisme? Pentru cine este conferința de presă? Pentru noi, prieteni, nu este !- că noi știm de ce nu se cade să afișăm măscări în public... nu legile internaționale sau naționale ne opresc să facem asta, ci cei 7 ani de-acasă. Nici pentru proprietarul autoturismului, care a crezut că e ceva amuzant în a-și boteza AUDI-ul M...IE PSD, nu este, că pentru el mojicia e un vehicul potrivit ca să devină vedetă TV și „eroul” lu' # rezist ... Și atunci? Care-i rostul? Că eu n-am înțeles...


Deci, eu atâția „filozofi” - șefi din poliție, jurnaliști, comentatori, zugravi, taximetriști și, pregătindu-se pe margine, Cozmin Gușă plus Rareș Bogdan, cu voia dumneavoastră ultimii pe listă - care să se arunce după un pietroi aruncat în apă de un nesimțit, n-am mai văzut.

Mamă și câți i-au sărit în apărare nesimțitului! Mă aștept la o manifestație de simpatie în Piața Victoriei ... dar nu una simplă- ci una complexă, cu figuri: adică să luăm și apărarea celor care scriu minunatele texte din toaletele publice, iar pe acelea să le luăm în serios , să medităm pe marginea lor și să le facem analize literare... să le transcriem ca să le poată lua maestrul Pavel Sușară , ca o cloșcă, sub aripa lui, la Muzeul Satului !!! Să aducem în galerii de artă frumoasele desene de pe gardurile rurale și garajele urbane ale patriei, care explică ferm , prin câteva linii elegante ce va să zică și cam cum arată virilitatea creatorilor!!! Multe se pot face! Suntem în urmă cu conservarea creației populare izvorâte din „inteligența irepresibilă” a „canaliei de uliți”. Și trebuie să luptăm pentru dreptul acesteia, recte a „canaliei de uliți”, de a picta pe fațadele proaspăt zugrăvite felurite phallus-uri deoarece nu numai inteligența ci și vocația sa ARTISTICĂ este IREPRESIBILĂ!!!

Și Băsescu Traian s-a indignat ... pentru ce atâta zarvă că și-a pus unul pe plăcută M...IE PSD! El știe că nu-i nimic vulgar în asta, ci-i o chestie simpatică... uite, chiar un președinte, cu două mandate la activ și două suspendări din care s-a salvat, a folosit cuvântul M...IE în direct și la o oră de vârf ... și lumea l-a adorat ca pe-un zeu !!!

Vezi, cetățene român, când granița dintre ceea ce se cade și ceea ce nu se cade ajunge să fie de consistența unui fir de păr, pe care îl pierzi adesea din vedere și vin o sută de specialiști să te lămurească ce și cum, înseamnă că trebuie să te cauți în buzunar... Dacă nu găsești acolo o busolă, mergi pe firul lucrurilor și încearcă să-ți aduci aminte unde și în ce dramatice împrejurări ți-ai pierdut-o!

30 IULIE 2018

Comentarii

Postări populare