O MOTIVARE DATĂ CU CELERITATE



Când eu v-am spus, n-ați vrut să mă credeți... Și astăzi, ah! sunteți siliți să-mi dați dreptate că în justiția autohtonă există CELERITATE SUPER-ALERTĂ care poate dura o lună –două și CELERITATE DOMOALĂ care poate să se târâie, e-he-hei !!! ani mulți fericiți, până când, mulțumim frumos, nu mai e cazul!

Evident, lui Dragnea Liviu i se aplică CELERITATEA RAPIDĂ, pentru că deja a devenit așa de imprevizibil pentru sistem încât trebuie arestat musai! Pentru ce? Păi, pentru că două fătuci nu s-au dus la serviciu , daʹ de încasat bani, au cam încasat! Le-a semnat Dragnea Liviu statul de plată? Aș, a semnat o doamnă care chipurile a FĂPTUIT ABUZUL ÎN SERVICIU de spaima președintelui PSD, deoarece dânsul avea mustața zbârlită pe-o parte ... iar ea, inimă simțitoare, așa s-a fâstăcit că nici n-a observat că fetele n-au mai venit la lucru! Avem prejudiciu? Nu prea avem, că 7 000 de euro, din cei 23 000 în total , i-a plătit Bombonica Dragnea... au mai rămas 16 000...într-o țară în care a dispărut o flotă de sute de milioane de dolari iar un fost ministru al Comunicațiilor recunoaște, într-o singură speță, că a luat o șpagă de 4 800 000 euro! Ei, cam tot atâta pușcărie a luat și fostul ministru pentru milioanele alea cât vor să-i dea și lui Dragnea pentru că a avut un ascendent moral asupra unei doamne de la DGASPC !

Inutil să vă spun că doamna care a făptuit ia pedeapsă mai mică decât Dragnea care n-a făptuit... iar mărturia uneia dintre fătuci e E SINGURA care amintește, pe departe, despre înfiorătoarea INSTIGARE LA ABUZ A „PENALULUI” Dragnea. În rest, nimic ! Nu tu martori care să confirme, nu tu înregistrări, nu tu înscrisuri... nimic. Doar mărturia unei femei căreia îi e frică de pușcărie. Am mai jucat noi în filmul ăsta? Păi eu, care am memorie bună , zic c-am mai jucat... în DOSARUL ZAMBACCIAN am avut „făptuitoarea de bună credință” Cristina Popa, care deși a reușit o frumoasă evaziune fiscală, e bine mersi, fără mare deranj, pentru că a săvârșit infracțiunea deoarece i-a fost frică de doamna Irina Jianu, despre care știa că e în relații bune cu domnul Adrian Năstase ( !!!!) ... Rezumat: Cine a intrat la pușcărie? Evident, au intrat Irina Jianu și Adrian Năstase! Iar doamna speriată care s-a jucat cu facturile în alb , zburdă , liberă, pe champselyseele planetei!

Mai știți pentru ce a fost condamnat Dragnea Liviu în DOSARUL REFERENDUMULUI ? Să nu spuneți că pentru FRAUDĂ ELECTORALĂ, că ați răspuns greșit, și nu se punctează. Din cele 1 500 000 -2 000 000 de voturi presupus fraudate, cu chiu cu vai, instanțele au reușit să dovedească vreo câteva sute... Cu toate acestea, după ce ne-au arestat voturile și le-au strâns cu ușa pentru ca peticele de hârtie să recunoască frauda și alea s-au ținut bățoase de n-a reușit Codruța să dovedească nimic, DNA-ul și Parchetul General au sărit grațios peste minciuna abominabilă a fraudei de milioane de voturi, și instanța l-a condamnat pe Dragnea pentru că ar fi vrut să facă niște tombole pe care nu le-a mai făcut și pentru niște SMS-uri mobilizatoare, plecate din sediul PSD, pe care, evident , nu el le-a butonat. Dar, ca și în cazul Năstase neîndoielnica noastră justiție trebuia să dea un EXEMPLU :

„... De asemenea, acţiunile apelantului intimat inculpat au determinat o stare de neîncredere a opiniei publice cu privire la modul de desfăşurare a procesului electoral şi la modul de acţiune al reprezentanţilor clasei politice cu ocazia organizării referendumului şi al scrutinelor, în general (...) Ca atare, gradul de pericol social al faptei de folosire a influenţei prin solicitarea adresată membrilor de partid din teritoriu de a organiza tombole cu premii, la care să aibă acces doar persoanele care dovedesc participarea la referendum, nu poate fi apreciat exclusiv prin prisma timpului extrem de scurt în care prima adresă a avut valabilitate şi a produs efecte juridice, ci prin prisma importanţei valorilor sociale afectate care, în cauză, au fost reprezentate de relaţiile sociale legate de organizarea scrutinelor electorale cu respectarea normelor de drept în vigoare într-o societate democratică..." , se arată în motivarea sentinţei, sosită târâș-grăpiș, la 10 luni de la pronunțarea sentinței.

Deci, nu contează ce-a făcut, ci PERCEPȚIA CĂ AR FI FĂCUT CEVA e importantă!

Păi, obișnuiți-vă cu gândul, că nici în al doilea dosar nu contează ce-a făcut:

„Înalta Curte, în opinie majoritară, apreciază că în cauză din coroborarea probelor administrate rezultă faptul că inculpatul Dragnea Nicolae Liviu a fost cel care, cu intenție, folosindu-se de influență, autoritatea și puterea conferită de funcțiile deținute – președinte atât al organizației județene a P.S.D. Teleorman, cât și al Consiliului Județean Teleorman – a determinat-o pe inculpata Alesu Floarea să săvârșească infracțiunea de abuz în serviciu... În reușita demersului său infracțional, inculpatul Dragnea Nicolae Liviu s-a folosit, deliberat, de ascendentul moral pe care-l avea față de inculpata Alesu Floarea”, se arată în motivarea ÎCCJ, de astăzi, 14 septembrie 2018 .

Asta au văzut, în globul de cristal, doi judecători ai Înaltei Curți, floarea Onoratelor instanțe din România... cel de-al treilea a văzut „ACHITARE”.

Și-acum să vedem și noi ce anume spune în sala de judecată făptuitoarea ABUZULUI ÎN SERVICIU, presupus instigată de Dragnea:

Judecător: „Inculpatul Liviu Dragnea, din perspectiva celor două funcţii pe care le avea, a exercitat asupra dumneavoastră vreo formă de constrângere, presiune pentru menţinerea pe funcţie a celor două persoane, direct sau indirect?”

Floarea Alesu: „Nu.”

Judecător: „Determinarea de a face documentele respective?”

Alesu Floarea: „Nu.”

Judecător: „Cunoaşteti şi puteţi preciza dacă Liviu Dragnea şi-a folosit influenţa din perspectiva celor două funcţii asupra conducerii DGASCP pentru menţinerea în funcţie a celor două persoane?”
Alesu Floarea: „Nu, nu cunosc."


Pentru asta a luat 3 ani și jumătate de pușcărie, în primă instanță, președintele PSD, Dragnea Liviu... pentru asta îi agită primatele alea decerebrate cătușele la ieșirea de la Parchetul General ... pentru asta e HOȚULE! PENALULE! ... și DRAGNEA LIVIU NU FI TRIST/ LA JILAVA AU DENTIST!”... pentru asta e agresat oriunde ar ieși, amenințat și urmărit de cetățenii indignați... Pentru ceea ce ați citit mai sus.

Felie de populație a României, poți oare urî un om , suficient de mult, dorindu-ți să facă 3 ani și șase luni de pușcărie doar pentru ceea ce ți-am arătat eu mai sus? Și ești suficient de curată, în același timp, felie de populație a României, pentru a ridica fără mustrări de conștiință, PIATRA?

Comentarii

Postări populare