FIECARE REALITATEA TV PE „GURA” EI PIERE !


MOTTO: «Prezentatorii postului Realitatea TV afișează în piept insigne pe care scrie „Gura PSD”. Acționarul majoritar al postului, Cozmin Gușă, a explicat că insignele fac parte dintr-o campanie de „...încurajare pentru mitingul din 10 august(...) E treaba și vina celor de la PSD că s-au înmulțit, prin țară, mașinile cu numere de înmatriculare M...IE PSD. M-am uitat în Dex, să nu avem discuții, și acolo primul sens al cuvântului M...IE este GURĂ . » ( AK-24.ro , 24 iulie 2018)
......................................................................................................
Adică delicata duduie Denise Rifai, a cărei inteligență cosmică ne-a hrănit imaginația, după ce a dispărut de pe firmamentul cu stele în exces al REALITĂȚII TV însăși doamna Șandru Lavinia, care părea nemuritoare în post, își va pune în piept un ecuson pe care Gușă o să scrie caligrafic „GURA PSD” deoarece dânsul e delicat și nu poate scrie direct M...IE PSD? Dar de când e așa sensibil domnul Gușă și nu se poate el exprima plenar? Și, mai ales, de când e dânsul așa de dreapta, la maxim, și dă GUȘĂ... pardon, GURĂ la tot cartierul pesedist?

Nu-i vorba de domnul Gușă Cosmin care a fost SECRETAR GENERAL al PSD ( M...IE PSD!) între 2001 și 2003?

Nu-i vorba de domnul Gușă Cosmin care era membru în Biroul Permanent al Partidului Democrat (PD), pe când partidul era în INTERNAȚIONALA SOCIALISTĂ?( M...IE INTERNAȚIONALA SOCIALISTĂ !) ?

Nu-i vorba de domnul Gușă Cosmin care era director de campanie al lui Băsescu Traian în 2004, adică al aceluia care a băgat, în 1996, PD-ul în INTERNAȚIONALA SOCIALISTĂ, fiind devotat ideilor de stângă (M...IE TRAIAN BĂSESCU, SOCIALISTULE ORDINAR!) ?

Nu-i vorba de domnul Gușă Cosmin care a fost consilier și strateg de campanie prezidențială pentru candidatul și președintele PSD , Mircea Geoană ( M...IE MIRCEA GEOANĂ ȘI M...IE TORTUL PE CARE ȚI L-AU PREGĂTIT BĂIEȚII CARE CREDEAU CĂ TE ALEGI), pe când purtător de cuvânt al campaniei era PUIE MONTA- PSD, și se aveau ca frații ?

Nu-i vorba de domnul Gușă Cosmin care a fost consilier de imagine pentru pesedistul de frunte Marean Vanghelie ( M...IE GRAMATICA ȘI ORTOGRAFIA LIMBII ROMÂNE!) ?

Ce vă spuneam! Băiatul numai de dreapta a fost, tot timpul... de fapt, afinitățile de dreapta dar și admirația pentru erudiția cu totul aparte a lui Marean Vanghelie, l-au și unit spiritual cu titanul Rareș Bogdan , alt gânditor frumos și liber al REALITĂȚII TV !

Nu înțeleg pudoarea cu totul deplasată a lui Cosmin... de ce, dragă , să nu folosești cuvântul despre care zici că ai citit în DEX că e benign? Nu vrei să ne mai explici o dată, în direct și la o oră de vârf că e decent? Și, ca să nu faci două drumuri, explică-i și duduii Denise Rifai că ceea ce poartă dânsa în piept e „...parte dintr-o campanie de încurajare pentru mitingul din 10 august” și în nici un caz o invitație subtilă pentru bărbații din PSD !

27 IULIE 2018

Comentarii

Postări populare