„DE CE E ÎNTUNERIC NOAPTEA?” ÎN MINTEA PREȘEDINTELUI NOSTRU


MOTTO: „...«Sub casa în care stă la Sibiu, cu Carmen, Klaus şi-a amenajat nişte ateliere încăpătoare, sunt la fel de mari precum camerele de deasupra. Ţine acolo bormaşini, tot felul de scule, are şi un banc de lucru. Şi acum, cand intră acolo, nu mai iese cu orele", au dezvăluit rude de-ale preşedintelui Iohannis” (31 martie 2015 , DC NEWS.ro)
............................................................................................
Mai știți, prieteni, ce-i lipsea din anatomie OMULUI-DE-PAIE din „Vrăjitorul din Oz” și ce anume ar fi vrut el să dobândească ? Ei, hai, dacă ați citit-o demult poate că nu mai știți... vă spun eu: creierul îi lipsea! Dar OMUL-DE-TINICHEA... mai știți ce nu avea și ar fi vrut să aibă? Vă spun tot eu: o inimă! Ei bine, am senzația că pe la noi, pe-aici, s-a jucat cineva cu genetica și a combinat în mod pervers OMUL DE PAIE cu OMUL DE TINICHEA... iar din malaxor a ieșit, în toată splendoarea lui de doi metri pe verticală , Klaus Werner!

Cetățean român, ce ți-ai mai smuls hainele de pe tine, și-ai dat năvală, înfuriat că n-aveai suficiente locuri în care să pui ștampila pe numele drag al conducătorului! ... Adică să alegi tu, la tine acasă sau în insuficientele secții de votare din Occident, „minunea din noiembrie”, cum i-a spus doamna Oana Stănciulescu sau „ficusul de la Cotroceni”, cum l-a imortalizat Alexandru Lăzescu în REVISTA 22 ! Vezi tu ce face dânsul acum, cetățene votant de Klauși ? ... ia uite-l cum încet-încet nu mai vrea doar „guvernul meu”, „parlamentul meu”, „românii mei” și „atelierul meu de tâmplărie la subsol” , ci vrea, mai nou și „CSAT-ul meu” !

Și uite-așa , de-al dracu', a suspendat el CSAT-ul, chipurile de grija bugetului pentru servicii, dar în realitate a făcut-o din arsură la ficați, pentru că găsise pe OLX o bormașină nemțească performantă și-un banc de lucru pentru tâmplărie, de calitate profesională și cu secțiunea de hobby bine reprezentată, ei bine, și taman acum nemernicul de Orlando i-a tăiat fondurile și nu mai poate să și-o cumpere ! Așa că, na! s-a șucărit și după ce s-a șucărit a declarat următoarele:

"Este inexplicabil de ce s-a insistat pe diminuarea fondurilor institutiilor din domeniul securitatii. Nici azi Guvernul nu a venit cu explicatii. Directorii institutiilor au aratat ca in aceste conditii nu se pot stabili obiectivele, obiective stabilite tot in CSAT. Avand in vedere toate acestea, nu s-a putut obtine consens, adica unanimitate in CSAT, si nu s-a putut emite avizul CSAT. Am luat decizia sa suspend CSAT..."
... iar în timp ce rostea aceste cuvinte, imaginea bancului de lucru, cu bormașina pusă deasupra și cu halatul bleumarin , de lucru, atât de drag sufletului său, împăturit lângă ea, cu creioane de tâmplărie și rulete de doi metri umplând generoasele-i buzunare, îl tulbura profund, căci, de mulți ani, aceasta e singura imagine care-i mai provoacă emoție...

În aceste condiții aspre însă, neavând acces la bancul de lucru liniștitor și performant, Klaus s-a hotărât să se ocupe mai temeinic de „pesta porcină africană” ... așa că, în atelierul de la subsolul vilei LAC 3, pe vechiul banc de lucru, dânsul construiește în prezent o machetă a barierei cu care trebuia înconjurată profilactic România , la care asezonează, la final, o folie de plastic montată etanș pe deasupra teritoriului național , soluție prezidențială genială care ne-ar fi ferit pe noi de belele iar pe ministrul Daea de șuturi în fund .

Comentarii

Postări populare