„CIIIINE ... EEESTE... GENERAAAAALUL ?” ETE FLEOȘC!


Pe 16 noiembrie 2014, într-un efort nemaiîntâlnit pentru o națiune care, nezgândărită, e mai degrabă blajină și ezitantă decât înflăcărată și hotărâtă în acțiuni, cetățenii României și-au ales președintele, printr-o răsturnare de situație cu un plus de un milion de voturi, cum nu se mai pomenise în cursul neîncetatei consolidări a democrației românești, din 1990 încoace. Candidații Iohannis Klaus și Iohannis Werner au umflat potul după două prestații televizate atât de jalnice încât păreau, exact cum a spus președintele nostru astăzi : IREALE ! Prostia mofluză, diletantismul crâncen peste care se suprapunea o răutate nedisimulată, pentru că ar fi fost nevoie de MINTE în acțiunea de disimulare, și, de unde nu e, nici Autoritatea Electorală Centrală nu cere, toate astea s-au lăfăit pe micul ecran în două episoade delirante, și nici chiar faptul că domnișoara Pușcalău, în disperare de cauză, i-a livrat întrebările cu ceva timp înainte de emisiune, ca să aibă răgazul de a învăța răspunsurile pe dinafară, nu l-a făcut mai puțin prost pe candidatul liberal...

Dar, cu toată acestă evidență, s-a ales... unii spun că a fost și-un pic de fraudă la mijloc... dar eu nu cred. Eu cred că pentru această alegere s-a exploatat din greu spiritul gregar, ura lipsită de logică, instinctualul „...ba p'a mă-tii ”... s-a umblat la tot ce e mai sordid în construcția umană; iar cine a făcut-o a știut bine de ce ERA MUSAI ca la Cotroceni să fie pe post de președinte un dulap cu-n ficus înfipt într-un ciubăr, înăuntru .

Astăzi, popor, la Consiliul Național al PNL, l-ai văzut în toată splendoarea lui ... pe „...garantul democrației din România, pe garantul destinului euroatlantic al României, pe garantul normalității, drepturilor și libertăților individuale( ooo! n.n.), pe garantul unei dezvoltări firești pentru România” ...așa cum l-a prezentat , la intrarea în scenă, papagalul purtător de maimuțe pe umăr, care a ascultat și el IMNUL NAȚIONAL cu mâna pe buzunărelul de sus al sacoului, așa cum a văzut la „... ciiiine eeeste geneeeeralul...” L-ai văzut, spuneam, pe PREȘEDINTELE TUTUROR ROMÂNILOR!

Despre ce credeți c-a vorbit „echidistantul”?

Despre PSD, desigur, ca și cum acesta ar fi OCUPANTUL STRĂIN ... N-a zis-o pe aia cu CIUMA ROȘIE și cu M**E PSD, dar a reușit totuși performanța să pară că le-a zis, de suficiente ori, pe amândouă!

Dar caracterul de țoapă cățărată în copac i-a fost puternic reliefat în timpul magnificului discurs ( care l-a ofilit prin magnificență pe marele jurnalist Sorin Roșca Stănescu) de relatarea convorbirii telefonice dintre măria-sa și doamna Dăncilă. Bine , noi președinte BÂRFITOR am mai avut... chiar în mai multe rânduri... numai președinte AȘA DE IMBECIL ȘI DE BÂRFITOR n-am mai avut! Asta e premiera!

O șuetă, cu președintele României ... Iată: „... După ce doamna Prim-ministru a publicat – vă povestesc doar ultima fază, pentru că sunt nenumărate, este un șir nesfârșit – deci, doamna Prim-ministru a publicat în Monitorul Oficial...” 

Iar după ce a spurcat CIUMA ROȘIE cum i-a venit la gură, măria-sa a venit și cu rezolvarea :

„...Și vă spun: Partidul Național Liberal este un partid puternic, are soluții și NU ESTE SINGUR ! Nu sunteți singuri! Aveți lângă voi milioane de români. Aveți lângă voi ALTE PARTIDE ÎN OPOZIȚIE, BINE INTENȚIONATE . Aveți alături SOCIETATEA CIVILĂ.”

Adică : PNL+USR+PMP+ MRÎ+ Tudor Chirilă, Oana Pellea și Mălin Bot. ... duioasă alternativă la guvernare.

Popor român, te-ai temut de partidul unic, nu-i așa? Ți-au vârât în cap că dacă guvernul e de-un fel, e musai să alegi președinte de alt fel... și ți-au mai spus că „alternativa la guvernare” e rețeta fericirii, dar numai când guvernarea era de stânga... Fii mai inteligent decât ei, popor român... alege-ți reprezentarea la vârf din aceeași tabără. Și vei avea liniște . Dacă nu sunt buni, îi schimbi la următoarele alegeri. Dar nu-i mai da unui individ de-o înspăimântătoare platitudine și veșnic bosumflat dacă nu e în vacanță, prilejul să întoarcă toate legile și să pună piedică unei țări numai pentru că așa vrea el! Uită-te în mâna cui pui un instrument așa de delicat cum e puterea! Ferește-te de PROȘTII TICĂLOȘI CARE SE CRED SUPERMAN !
............................................................................................................
P.S. Să nu contraziceți cele de mai sus dându-mi ca exemplu perioada Băsescu-Boc. Atunci nu era nici o conlucrare între guvern și președinte. Atunci România a acceptat să pună TOATĂ PUTEREA în mâna unui singur om, alegând un ALCOOLIC TICĂLOS CARE, bineînțeles, SE CREDEA SUPERMAN !

5 AUGUST 2018

Comentarii

Postări populare